Tansiyon ve Şeker Takibi

Tansiyon ve Şeker Takibi, Geropital Tansiyon ve Şeker Takibi hizmetimiz dahilinde evinizde hemşiremiz tarafından düzenli olarak, doktorumuzun belirleyeceği gün ve saatlerde, tansiyon ve şekeriniz ölçülmekte, kayıt altına alınmakta ve ilgili doktorumuza gönderilerek, varsa normal dışı değerlere zamanında tıbbi müdahale edilmesi sağlanmaktadır.

Düzenli kan şekeri takibi, tip 1 veya tip 2 diyabeti yönetmek için yapabileceğiniz en önemli şeydir. Farklı yiyecekler yemek, ilacınızı almak veya fiziksel olarak aktif olmak gibi aktivitelerin kan şekeri değerlerinizi nasıl etkilediğini bu sayede görebilirsiniz. Bu bilgiler doğrultusunda diyabet bakım planınız için en doğru kararları almak üzere sağlık ekibinizle birlikte çalışabilirsiniz.

Bu kararlar kalp krizi, felç, böbrek hastalığı, körlük ve ampütasyon gibi diyabet komplikasyonlarını geciktirmeye veya önlemeye yardımcı olacaktır. Doktorunuz bu veriler doğrultusunda kan şekeri seviyenizi ne zaman ve ne sıklıkta kontrol etmeniz gerektiğini size söyleyecektir…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Phone icon
0540 112 34 19
WhatsApp icon
0540 112 34 19