Evde PCR Testi

Evde Sağlık Hizmetleri

Evde PCR Testi, Hastalarımızın sağlığı ve güvenliği en büyük önceliğimizdir. Doktor ve hemşire ekibimiz, enfeksiyon kontaminasyonu risklerini en aza indirmek için gerekli önlemleri katı kurallar ile uygulamaktadır. Ayrıca akredite ve yüksek kaliteli laboratuvarlarla çalışarak evde covid testi için en doğru sonuçları sağlamaya çalışıyoruz.

COVID-19 hastalığına yakalanmış bir kişi ile temas etmiş iseniz veya COVID -19 ile ilişkili semptomlarınız varsa, evde covid testi yaptırmanız ve sonuçlarınız çıkana kadar başkalarıyla yakın temastan kaçınmanız gerekir.

Covid-19 PCR Testi Nedir? SARS-CoV2 (COVID-19 hastalığına neden olan koronavirüs) ile enfeksiyonun varlığını tespit etmek için Covid-19 PCR testi kullanılır. Bu, RT-PCR adı verilen bir teknik kullanılarak virüsün RNA’sını arayan çok hassas bir testtir. PCR testi, ağız ve burun içinden alınan swaplarla gerçekleştirilir ve Covid-19 için en güvenilir test olarak kabul edilir.

Evde Covid Testi Ağrılı Mıdır? Covid -19 testleri rahatsız edici olabilir ama ağrılı değildir. PCR testi burun ve boğaza nüfuz etmek için pamuklu çubuk kullanılarak nazikçe yapılır. Bu sadece hafif bir rahatsızlığa, öğürme veya öksürük hissine neden olabilir.

PCR Test Sonucum Pozitif Çıkarsa Ne Yapmalıyım? Covid-19 testiniz pozitif çıkarsa, 14 gün boyunca kendi kendinizi izole etmeniz gerekir. Sağlık Bakanlığı e-nabız sistemine test sonucunuz pozitif olarak kaydedileceğinden filyasyon ekipleri sizleri evinizde ziyaret edecek, gerekli ilaçları sizlere sunacak ve süreçle ilgili sizleri bilgilendirecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Phone icon
0540 112 34 19
WhatsApp icon
0540 112 34 19