Evde Enjeksiyon

Evde Sağlık Hizmetleri

Evde Enjeksiyon, Hasta olduğumuzda birçoğumuzun tedavilerinde yer alan enjeksiyon uygulamalarına her ne kadar sıcak bakmasak hatta biraz korksak da, enjeksiyon uygulamasıyla devam eden tedavilerin, hastalıkların iyileşmesinde daha hızlı sonuçlar verdiğini hepimiz biliyoruz.

Enjeksiyon işlemi kolay ve basit bir işlem olmasına rağmen kendimizin yapamayacağı bir işlemdir.

Bu kısa işlem için sabah akşam hastaneye gitmenize, sevdiklerinizi (annenizi, çocuğunuzu) zor şartlarda hastane kapılarında bekletmenize yada eve hemşire çağırmak için tanıdıklarınızı, akrabalarınızı ayağa kaldırmaya, yan eczane ile görüşüp kalfayı ikna etmeye çalışmanıza gerek yok.

Evde Enjeksiyon Hizmeti Nedir? 

Hastanın hekimi tarafından reçete edilmiş ilaçların, ilacın formuna göre intramüsküler, subcutan veya intravenöz yoldan hastanın vücuduna enjekte edilmesi işlemine ‘’enjeksiyon (iğne) uygulama’’ adı verilmektedir.

İnsülin enjeksiyonundan kemoterapik ilaçların uygulanmasına kadar tüm enjeksiyon hizmetleri, deneyimli ve eğitimli hemşirelerimiz ile kolay, ağrısız ve sorunsuz bir şekilde ev ortamınızda uygulanır. Evde Enjeksiyon Hizmetini Kim yapar? Evde enjeksiyon hizmetleri (evde iğne hizmeti), evde sağlık ve bakım hizmetlerinin yazılı prosedürleri doğrultusunda, eve giriş yetkisi bulunan lisanslı ve deneyimli hemşireler tarafından yapılmaktadır.

Ülkemizde sunulan sağlık hizmetlerinde hasta evine giriş yetkisi sadece Sağlık Bakanlığı’nca ruhsatlandırılmış evde bakım merkezlerine aittir.

Ruhsatlı evde bakım merkezleri; hastanın reçetesinden, oluşabilecek komplikasyonlara kadar evde sunulan tüm hizmetlerden sorumludur.

Evde Enjeksiyon Hizmetinin Avantajları

• Konforlu bir hizmettir.
Enjeksiyon hizmeti, hastanın ev koşullarında uygulandığı için hasta açısından son derece konforlu bir hizmettir.
• Zaman ve enerji tasarrufu sağlar.
Evde iğne hizmeti size sadece zaman kazandırmakla kalmaz, aynı zamanda bir enjeksiyon yaptırmak için kliniğe kadar gitme konusundaki rahatsızlığınızı ortadan kaldırır. Hasta yakınlarına da büyük kolaylık sağlar.
• 7’den 70’e her yaş grubu faydalanabilir.
Evde enjeksiyon hizmeti sadece yaşlı, yatağa bağımlı hastalar için değil 7’den 70’e ihtiyacı olan her yaş grubunun faydalanabileceği bir hizmet türüdür.
• Enjeksiyon işlemini kolay ve sorunsuz hale getirir.
Çoğu kişi, konu enjeksiyon (iğne) olduğunda kendini kötü hisseder, panik yapar. Enjeksiyon hizmeti, kendi ev ortamınızda bu süreci daha kısa sürede, daha kolay yönetmenizi sağlar.
• Evde enjeksiyon hizmeti ekonomiktir.
Özellikle yaşlı yada yatağa bağımlı hastalarda, hastanın kliniğe gitmesi oldukça zordur. Kısa süreli bir enjeksiyon işlemi için özel araç veya ambulans ile hastanızı hastaneye taşımak zaman, enerji ve iş yükünün yanı sıra aynı zamanda maliyetli bir iştir.
• Evde Enjeksiyon Hizmeti Güvenli Bir Hizmettir.
Enjeksiyon hizmeti, profesyonel koşullarda bütüncül sağlık hizmeti sunan ruhsatlı evde bakım hizmetleri tarafından organize ediliyor ise, güvenerek hizmet talebinde bulunabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Phone icon
0540 112 34 19
WhatsApp icon
0540 112 34 19